partners

FourICT Logo
 

Wij zijn bijzonder trots te melden dat Accedis haar slagkracht op het vlak van digitale transformatie heeft vergroot door een strategisch samenwerkingsverband aan te gaan met FourICT. 

FourICT is onder meer actief op het vlak van Digital Transformation en Mobile App development. Als Global Certified partner van AuraPortal stellen zij ondernemingen in staat om hun bedrijfsprocessen te modelleren, te implementeren en vooral te managen. Met als resultaat een forse besparing op de operationele kosten. AuraPortal is volgens Gartner één van de best bewaarde geheimen binnen de iBPMS markt en positioneert zich tussen de top iBPMS leveranciers op de markt. Het dienstenportfolio van FourICT en Accedis vult elkaar naadloos aan en versterkt elkaar. En ook qua communicatie en cultuur passen onze bedrijven heel goed bij elkaar. 

Samen zijn we nog beter in staat om de complexe ICT vraagstukken bij onze klanten op te lossen. Meer informatie vinden jullie op hun website: http://www.fourict.nl/

 

logo blue

ALMG veroorzaakt een revolutie in de wereld van testautomatisering met hun unieke testoplossing KeyLib®.

ALMG en Accedis zijn partners op het gebied van automatisch testen. Accedis kiest voor KeyLib® omdat het automatisch testen zeer goed ondersteunt. Testscripts zijn eenvoudig te automatiseren, zonder ontwikkelaars. KeyLib® is platform onafhankelijk waardoor alle applicaties getest kunnen worden. Herhalend testen in een Agile omgeving wordt daardoor beter en makkelijker voor de Accedis professional.

Meer informatie vind je op: http://almg.nl/

Accedis B.V.
T 023 562 7555

Adres:
Siriusdreef 43
2132 WT Hoofddorp

 


twitter   linkedin

Routebeschrijving

 

  Privacyverklaring